• Κυριακή, 11 Απρίλιος, 2021

Ευ. Μεϊμαράκης: Κοροϊδέψατε τους Έλληνες σε όλα τα ζητήματα

Peristeri News
Peristeri News
Οκτώβριος27/ 2015

Την άμεση αποσύνδεση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών από την αξιολόγηση ζητεί με δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές φαίνεται πως έχει κοροϊδέψει τους Έλληνες σε όλα τα ζητήματα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θυμίζει ότι ότι ο πρωθυπουργός έλεγε πως οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας είναι «κόκκινη γραμμή» και σήμερα γίνεται «ένας έντιμος συμβιβασμός».

«Τελικά η ανικανότητα, η ανεπάρκεια, οι συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησης δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην οικονομία και την κοινωνία. Κυρίως, καλλιεργούν αστάθεια και αβεβαιότητα. Και οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν πώς θα κινηθούν», προσθέτει ο κ. Μεϊμαράκης.

«Καθυστερούν την αξιολόγηση και έτσι βάζουν σε κίνδυνο την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Λοιπόν, για να μη θυσιαστούν οι καταθέσεις των πολιτών, όπως οι ίδιοι είπαν, είναι ανάγκη να αποσυνδεθεί αμέσως η ανακεφαλαιοποίηση από την αξιολόγηση», καταλήγει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ.