• Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Ευχαριστήρια επιστολή για παραχώρηση σχολείου στο Περιστέρι

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος11/ 2019

Ταινία μικρού μήκους με κοινωνικό μήνυμα για το ρατσισμό και τη φιλία γυρίστηκε σε σχολείο της πόλης μας έπειτα από την παραχώρηση του χώρου από το Δήμο Περιστερίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία που ανέλαβε την παραγωγή της ταινίας μικρού μήκους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αναστάσιος Θεοδωράκος στήριξαν την προσπάθεια με τους υπεύθυνους να στέλνουν την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή.

Αναλυτικά:

Το Studio Maras και οι συνεργάτες  του, ευχαριστούν  τον Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση του 33ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου,  για τα γυρίσματα  ταινίας μικρού μήκους.

Όταν περί τις αρχές Ιουλίου επισκεφτήκαμε τον αντιδήμαρχο παιδείας κ. Θεοδωράκο και του εκφράσαμε την επιθυμία μας για την παραχώρηση κάποιου σχολείου προκειμένου να πραγματοποιηθούν  γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους αμέσως προθυμοποιήθηκε να μας εξυπηρετήσει.

Μας καθοδήγησε ποια είναι η προβλεπόμενη  διαδικασία για την υλοποίηση του στόχου μας.

Αξιοσημείωτο είναι  ότι τόσο ο κ. Θεοδωράκος όσο και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Κακλαμάνος στήριξαν την προσπάθεια μας και  τους ευχαριστούμε.

Η ταινία μικρού μήκους όπου θα είναι σύντομα κοντά μας, αφήνει ένα κοινωνικό μήνυμα σχετικά με τον ρατσισμό και την φιλία.

Εγκάρδιες ευχαριστίες

Studio Maras & συνεργάτες