PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ετοιμάστε διαβατήρια, ο Ατρόμητος θα είναι και πάλι Ευρώπη!


Έκανε πλάκα στα Γιάννενα ο Ατρόμητος! Πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση τις τελευταίες εβδομάδες, η ομάδα του Κάναντι επικράτησε 2-0 με σκόρερ τους Κουλούρη, Ουάρντα, δημιουργό τον Χατζηισαΐα, «μαέστρο» τον αγέραστο Ούμπιντες και κρίσιμο τον Μέγερι.

Έτοιμος να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και για τη νέα σεζόν είναι ο Ατρόμητος!

Οι Περιστεριώτες πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στους «Ζωσιμάδεϛ» επικράτησαν 2-0 του ΠΑΣ και πλέον έκαναν ακόμα ένα καθοριστικό βήμα για την εξασφάλισης της 4ης θέσης και κατ’ επέκταση του εισιτηρίου για το Europa League.

Σκόρερ για την ομάδα του Κάναντι ήταν οι Κουλούρης (12’) και Ουάρντα (50’), με τους Ούμπιντες και Χατζηισαΐας να δημιουργούν τα γκολ για τους συμπαίκτες τους αντίστοιχα. Ο Αργεντινός που σήμερα πήρε φανέλα βασικού ήταν απολαυστικός, οργανώνοντας υποδειγματικά το παιχνίδι, ενώ κρίσιμος ήταν ο Μπάλας Μέγερι που με τις επεμβάσεις του στο πρώτο ημίχρονο κράτησε το προβάδισμα για τον Ατρόμητο ενώ ήταν στο 1-0.

Στο 12’ ο Σάκιτς κέρδισε φάουλ, ο Ούμπιδες το εκτέλεσε με υποδειγματικό τρόπο και ο Κουλούρης με προβολή, πρόλαβε την έξοδο του Βελλίδη για να ανοίξει το σκορ για τον Ατρόμητο, ενώ στο 50’ ένα εκπληκτικό σόλο του Χατζηισαΐα οδηγήθηκε σε ασίστ στον Ουάρντα για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Περιστεριώτες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα, αλλά το σκορ έμεινε στα επίπεδα του 2-0. Ο ΠΑΣ Γιάννενα πάλεψε πολύ στο πρώτο μέρος και άγγιξε την ισοφάριση με διπλή ευκαιρία στο 20’ (απόκρουση του Μέγερι στο σουτ του Κάστρο και σουτ άουτ του Κλάους στην επιστροφή) και δύο χαμένες στιγμές του Μάνου στο 21’ και το 45’, αλλά μετά το δεύτερο γκολ, παραδόθηκε στις διαθέσεις του Ατρόμητου που στο 79’ είχε και δοκάρι με τον Κουλούρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Κάστρο (71’ Μπαπτίστ), Βιντάλ (68’ Πάντελιτς), Μάνος

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσαϊας,Ούμπιδες (90+3′ Κιβρακίδης), Κατράνης, Ουάρντα (81’ Μπουσούλαζιτς), Ενσικουλού (88’ Μανούσος), Κουλούρης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Καρασαλίδης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment