• Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, 2020

ΕΣΗΕΑ: Οι εργαζόμενοι στην Ενημέρωση δεν θα υποταχθούν στη βία

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος19/ 2017

Βάρβαρη, όπως τονίζει, επίθεση δέχτηκαν ο ταμίας της ΕΣΗΕΑ και μέλος το Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Χρήστος Μαζανίτης και δύο τεχνικοί της τηλεόρασης, κατά τη διάρκεια κάλυψης αντιφασιστικού συλλαλητηρίου, εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Η ΠΟΕΣΥ προσυπογράφει την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Ο βάρβαρος τραμπουκισμός των γνωστών “αγνώστων” έδειξε για µια ακόμη φορά το φασιστικό του πρόσωπο. Αυτή τη φορά θύματα ο ταμίας του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Μαζανίτης και οι συνάδελφοι τεχνικοί Αλέξης Πονσέ και Θωμάς Μελέτης, οι οποίοι δέχθηκαν άνανδρη επίθεση την ώρα που κάλυπταν δημοσιογραφικά για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Οι εν λόγω “επαναστάτες” επιτέθηκαν σε τρεις εργαζόμενους ανθρώπους του Τύπου, με προπηλακισμούς, κτυπήματα και ύβρεις, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν σοβαρά. Ε, λοιπόν, δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να σταματήσουμε να εκφράζουμε τις απόψεις µας, δεν πρόκειται να μας φιμώσουν.

Η ΕΣΗΕΑ, σύσσωμη η δημοσιογραφική οικογένεια, οι τεχνικοί και όλοι οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιμένουμε και θα αγωνιστούμε ενάντια στους τραμπουκισμούς, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Οι άνθρωποι του Τύπου δεν συμβιβαζόμαστε ούτε υποτασσόμαστε στη βία. Θα συνεχίσουμε απτόητοι το έργο της Ενημέρωσης χωρίς φόβο και με πάθος για την αλήθεια».

Ετικέτες: , ,