• Τετάρτη, 14 Νοέμβριος, 2018

Επόμενος στόχος: Τόνσο!

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Μάιος17/ 2017

Στον Ατρόμητο ήταν εξ αρχής δεδομένη η πρόθεση της ομάδας να ανανεώσει μόλις δύο συμβόλαια από τα πολλά που έφταναν στην ολοκλήρωσή τους, στο πλαίσιο της ανανέωσης και ταυτόχρονης μείωσης του μέσου όρου ηλικίας.

Το πρώτο του Χαβιέρ Ούμπιντες ανανεώθηκε ήδη και αυτό έγινε παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός είναι 35 χρονών, αφού παραμένει σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο και επιπλέον οι Περιστεριώτες θέλουν την επιρροή του «Ούμπι» εντός αποδυτηρίων.

Το δεύτερο συμβόλαιο που θέλουν να ανανεώσουν οι «κυανόλευκοι» είναι αυτό του Μαρτίν Τόνσο, που ξεχώρισε με την ποιότητα και την απόδοσή του τη φετινή σεζόν και θέλουν να τον δέσουν στο Περιστέρι.

Μεταξύ των δύο πλευρών έχει πραγματοποιηθεί η συνάντηση, έχουν πέσει στο τραπέζι οι οικονομικοί όροι και πλέον απομένει η απάντηση του παίκτη, που από τη δική του θέση έχει ζητήσει χρόνο για να απαντήσει, προκειμένου να δει και εκείνος αν τον συμφέρει να βγει στην αγορά ως ελεύθερος.

Από τον Ατρόμητο δεν ανησυχούν για μπάσιμο άλλης ελληνικής ομάδας και ποντάρουν στο γεγονός ότι και ο Τόνσο είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στο Περιστέρι, αλλά και γενικότερα από τον τρόπο ζωής στη χώρα μας. Σε περίπτωση που τελικά δώσει θετική απάντηση (στο 50-50 οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή), τότε ο Ατρόμητος θα έχει φτάσει στο 100% των επιθυμιών του.

Θυμίζουμε ότι τα συμβόλαια του Ατρόμητου που λήγουν και δεν πρόκειται να ανανεωθούν είναι αυτά των Γκορμπούνοφ, Κοντοέ, Μπάγκα, Μπρίτο, Λε Ταλέκ και Μανιάτη.