• Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος, 2020

Επανεξελέγη προϊστάμενος στην Εισαγγελία Εφετών ο Ι. Ντογιάκος

Peristeri News
Σεπτέμβριος17/ 2016

Νέος προϊστάμενος στην εισαγγελία Εφετών της Αθήνας επανεξελέγη ο εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο για ακόμη δύο χρόνια.

Ειδικότερα, ο κ. Ντογιάκος κατά τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων στις εισαγγελίες και τα Πρωτοδικεία, έλαβε 39 σταυρούς. Ακολουθούν οι συνάδελφοί του επίσης εισαγγελείς Εφετών Αντώνης Λιόγας με 30 σταυρούς και η Γεωργία Τσατάνη με 7 σταυρούς.

Ο κ. Ντογιάκος ήταν υποψήφιος για τη θέση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών αν και του επιβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα πειθαρχική ποινή στέρησης αποδοχών 40 ημερών από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Η σχετική απόφαση ωστόσο δεν καθαρογράφτηκε και δεν επιδόθηκε στον κ. Ντογιάκο, όπως ορίζει ο νόμος και στην εισαγγελία Εφετών χορηγήθηκε τελικά από τον Άρειο Πάγο, βεβαίωση ότι ο νυν προϊστάμενος του Εφετείου δεν έχει κώλυμα να κατέβει στις εκλογές.

Με 81 ψήφους επανεξελέγη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, νέος προϊστάμενος στην εισαγγελία Πρωτοδικών. Δεύτερη ήρθε με 45 ψήφους η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ολυμπία Κλειτσάκη.