• Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020

Επανέναρξη εξετάσεων οδήγησης στην περιφέρεια Αττικής

Avatar
Peristeri News
Φεβρουάριος05/ 2019

Μετά από την τετράμηνη διακοπή των εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι εξετάσεις στην περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με την περιφέρεια, «μπαίνει έτσι τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών-οδηγών, εκπαιδευτών οδήγησης και εξεταστών. Μπαίνει τέλος σε μία κατάσταση που είχε σοβαρότατες επιπτώσεις, όχι μόνο για έναν κλάδο, αλλά για το σύνολο της κοινωνίας, καθώς είχαν δημιουργηθεί συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής ασφυξίας για χιλιάδες οδηγούς γενικά, αλλά και ειδικότερα για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που βρέθηκαν αντιμέτωποι επί μακρό χρονικό διάστημα με το φάσμα της τεχνητής ανεργίας».

Η περιφέρεια Αττικής δηλώνει ότι πλέον, μετά και την κατάθεση στη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, χάρη σε ενέργειες στελεχών της και τη συμβολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών, Θάνου Βούρδα, η επανέναρξη και διασφάλιση διεξαγωγής των εξετάσεων στην περιφέρεια Αττικής είναι γεγονός και η κρίση αυτή παίρνει τέλος.

Πρόκειται, όπως σημειώνει, για «μια εξέλιξη που δικαιώνει τους αγώνες για την ικανοποίηση όχι ενός κλάδου, αλλά μιας οικονομικής αναγκαιότητας που διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή και συμβάλλει στην ανάπτυξη».

Ετικέτες: