• Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Επίθεση σε εκδήλωση της Ν.Δ.

Avatar
Peristeri News
Μάιος15/ 2019

Επίθεση με κροτίδες στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποίησαν περίπου 15 άτομα, τα οποία βγήκαν από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Την ώρα εκείνη βρισκόντουσαν στο κτίριο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Βασίλης Κικίλιας, καθώς και πολλά στελέχη της ΝΔ.

Σε αίθουσα της Εθνικής Ασφαλιστικής επραγματοποιείτο εκδήλωση από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για το Δήμο Αθήνας με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, όταν οι άγνωστοι πέταξαν κροτίδες και έσπασαν τρία αυτοκίνητα, προκαλώντας παράλληλα φθορές σε τζαμαρίες του κτιρίου. Εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ και μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε προσαγωγές.

«Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Πριν λίγο σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι απο το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε ότι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακώστα…» έγραψε στο twitter ο Βασίλης Κικίλιας, που ανέβασε και φωτογραφίες.

Με αφορμή την επιδρομή κουκουλοφόρων ο Κώστας Μπακογιάννης σημείωσε: «Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική. Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι».

Εξερχόμενος της εκδήλωσης στην οποία είχε παραστεί, και σχολιάζοντας την επίθεση, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: «Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα».