• Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Εντοπισμός ναρκωτικών και εκρηκτικού μηχανισμού στην Αγία Βαρβάρα

Peristeri News
Peristeri News
Ιούνιος11/ 2020

Την επέμβαση της Ειδικής Ομάδας Επιχειρήσεων Πειραιά σε κατοικίες στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, κατόπιν πληροφοριών για εκρηκτικό μηχανισμό και ναρκωτικά απεικονίζει το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η επιχείρηση στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών του αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά έλαβε χώρα την Τρίτη, οπότε και διενεργήθηκε έρευνα, με τη συνδρομή του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 «Tobby» στα εν λόγω σπίτια.

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Αυτοσχέδιος εμπρηστικός-εκρηκτικός μηχανισμός, έτοιμος προς χρήση, που αποτελείται από πλαστικό μπιτόνι τεσσάρων λίτρων (04lt) με εύφλεκτη ουσία, πιθανόν βενζίνη, τέσσερις κροτίδες χρώματος μαύρου και δύο γκαζάκια χρώματος πράσινου και μπλε.
– Καταγραφικό μηχάνημα
– Τηλεόραση
– Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα, πιθανόν ακατέργαστου χασίς
– Τρεις κάμερες
– Δύο πλαστικές σακούλες τύπου zip.

Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη 47χρονος, εντός της οικίας του oποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία πλαστική συσκευασία που περιείχε πιθανόν ακατέργαστο χασίς, συνολικού μικτού βάρους 46 γραμμαρίων (46gr).

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.