• Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2020

Εμπνευσμένη ομιλία του Τομ Χανκς σε τελετή αποφοίτησης

Avatar
Peristeri News
Μάιος06/ 2020

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τομ Χανκς έχει δώσει, με τον δικό του τρόπο, το «παρών», στην περίοδο της πανδημίας.

Πρόσφατα, μίλησε για την περιπέτειά του, όταν ο ίδιος και η σύζυγός του προσβλήθηκαν από τον ιό, απηύθυνε συστάσεις να μένει ο κόσμος στο σπίτι, συνέστησε ηρεμία και θάρρος στις δύσκολες συνθήκες, ενώ δώρισε μία γραφομηχανή μάρκας Corona στον οκτάχρονο Αυστραλό Κορόνα, που του έγραψε για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός ηθοποιός έκανε έκπληξη σε τελειόφοιτους πανεπιστημιακής σχολής, με μια εμπνευσμένη ομιλία μέσω βίντεο, σε τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε on line.

«Είμαι εδώ για να σας συγχαρώ. Συγχαρητήρια σε εσάς τους εκλεκτούς» είπε απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους του έτους 2020 του Τμήματος Θεάτρου, Χορού και Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Wright State στο Οχάιο. «Και σας αποκαλώ “εκλεκτούς” επειδή έχετε ξεχωρίσει με πολλούς τρόπους. Πρώτον, με την ιδιοσυγκρασία σας και την πειθαρχία που ακολουθήσατε. Με τον δημιουργικό ζήλο που είναι μέσα σας. Και με την ενστικτώδη ορμή των επιθυμιών σας. Πετύχατε λόγω της βοήθειας και της αγάπης των άλλων που είναι στη ζωή σας, χωρίς αμφιβολία. Αλλά πετύχατε, κυρίως, επειδή εσείς οι ίδιοι επιλέξατε να το κάνετε. Είστε οι εκλεκτοί».

Στη συνέχεια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τόνισε ότι οι άνθρωποι θα διαχωρίζουν τώρα τη ζωή τους σε εποχή προ πανδημίας του κορωνοϊού και μετά πανδημίας και συνεχάρη τους σπουδαστές που μπόρεσαν να επιτύχουν ένα σημαντικό ορόσημο εν μέσω της κρίσης.

«Θα μιλάτε για τη ζωή σας με αυτόν τον τρόπο: Λοιπόν, αυτό ήταν πριν από την Covid-19. Ήταν πριν από τη μεγάλη πανδημία. Μέρος της ζωής σας θα ταυτοποιηθεί για πάντα με το “πριν”, με τον ίδιο τρόπο που οι άλλες γενιές λένε “αυτό ήταν πριν από τον πόλεμο” ή “αυτό συνέβαινε πριν από το διαδίκτυο” ή “πριν από τη Beyonce”. Η λέξη “πριν” θα έχει μεγάλη βαρύτητα για σας», είπε.

«Θα τα έχετε καταφέρει σε μια εποχή μεγάλων θυσιών και μεγάλων αναγκών και κανείς δεν θα είναι πιο ενεργός στο έργο της επανεκκίνησης της κανονικότητας από εσάς, εσάς τους επίλεκτους».

«Το μέλλον είναι πάντα αβέβαιο, αλλά εμείς που εξυμνούμε όλα όσα έχετε κάνει, τα επιτεύγματά σας, είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα αυτήν την ημέρα: Δεν θα μας απογοητεύσετε» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Ετικέτες: ,