• Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Ελπίδες για εκτόνωση της κρίσης με τους φορτηγατζήδες

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος30/ 2010

Μετά τη συνάντηση που είχαν οι μεταφορείς με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Β΄ Αθηνών Μιχάλη ΧρυσοχοΐδηΕλπίδες για εκτόνωση της κρίσης φαίνεται πως υπάρχουν πλέον μετά τη συνάντηση που είχαν οι μεταφορείς με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς ο κ. Τζωρτζάτος εξερχόμενος με χαμόγελο δήλωσε πως όταν υπάρχουν καλές προθέσεις τότε οι συναντήσεις είναι σύντομες και σε καλό κλίμα. Μετά τη συνάντηση αυτή οι μεταφορείς συνεδριάζουν προκειμένου να χαράξουν την πορεία τους και θεωρείται πολύ πιθανό να δώσουν ένα τέλος στη λεγόμενη μάχη της νταλίκας.

Οι μεταφορείς άλλωστε βλέπουν μέρα με τη μέρα ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο με αυτή την τακτική, αλλά από την άλλη δεν θέλουν να φανούν οι ηττημένοι της υπόθεσης.

Στην ουσία τα λόγια του κ. Τζωρτζάτου για θετικό κλίμα δείχνει ότι οι μεταφορείς πήραν κάτι από τον κ. Χρυσοχοΐδη και αυτό φαίνεται πως ειναι κάποια ενθαρρυντική διάταξη στον νέο Αναπτυξιακό νόμο.

Από σήμερα πάντως οι μεταφορείς άλλαξαν στάση και δεν έκλειναν δρόμους, αλλά σε πολλά μπλόκα οι οδηγοί αφαιρούν τις πινακίδες από τα φορτηγά έτσι ώστε οι αρχές να μην ξέρουν σε ποιόν ανήκουν.