• Κυριακή, 26 Μάιος, 2019

Εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα Ντογιάκου

Peristeri News
Νοέμβριος13/ 2018

Εκρηκτικό μηχανισμό, που όμως δεν εξερράγη, τοποθέτησαν τα ξημερώματα άγνωστοι έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα του Α.Π. Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα.

Ειδικότερα, λίγο πριν από τις 4.00 π.μ. άγνωστος τηλεφώνησε σε ενημερωτικό ιστότοπο και στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου στον Βύρωνα, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 20 λεπτά. Ο άγνωστος ανέφερε ότι δεν επρόκειτο για φάρσα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, δυνάμεις της οποίας απέκλεισαν την περιοχή, ζητώντας από τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Μετά από έρευνες εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου, σύμφωνα την Αστυνομία, διαμένει ο Ισίδωρος Ντογιάκος.

Στο σημείο παραμένει δύναμη της Αστυνομίας και το κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ισ. Ντογιάκος: Είδα τον εκρηκτικό μηχανισμό με τα μάτια μου

«Ειδοποιηθήκαμε από την Αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου» ανέφερε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος για τη βόμβα που τοποθετήθηκε έξω από το σπίτι του στον Βύρωνα.

«Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας, όπου βρίσκομαι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου» πρόσθεσε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1.