• Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020

Εκκίνηση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Περιστέρι! (video)

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος01/ 2019

Με μεγάλη ανυπομονησία και ενδιαφέρον ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Από τις σημερινές εκδηλώσεις ξεχωρίζει η συναυλία των ενώ από τις 17.00 μέχρι και τις 21.00 θα λειτουργούν οι δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου – στάση Μετρό «Ανθούπολη». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

17.00 – 21.00 Ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ 1500 τετραγωνικά μέτρα περιμένει τους μικρούς μας φίλους, πλημμυρισμένος αποκριάτικα στολίδια, πολλή μουσική, τραμπολίνο και φουσκωτά!

17.00 – 21.00 MEGA GAMING ARENA: Ο παραμυθένιος κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών. Τελευταίοι τίτλοι βιντεοπαιχνιδιών, cosplayers χαρακτήρες από ταινίες, καρτούν και παιχνίδια, κονσόλες και υπολογιστές τελευταίας γενιάς, αλλά και δράσεις όπως body painting, ζωγραφική και καραόκε είναι λίγα από τα δρώμενα του GameSpace Corner. Ο εικονικός φανταστικός κόσμος ανοίγει τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους με σκοπό τη μέγιστη διαδραστική ψυχαγωγία.

17.00 – 21.00 ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – HAPPENINGS. Τα παιδιά διασκεδάζουν… – ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

17.00 Ο Θίασος Σκιών “Σπυρόπουλος” παρουσιάζει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και οι Απόκριες» – ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

19.00 Αποκριάτικη συναυλία Droulias Brothers Show – ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ