• Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Δώρισε 1 εκ. δολάρια

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος19/ 2011

Η Sandra Bullock έδειξε πόσο ευαισθητοποιημένη είναι και δώρισε ένα εκατομμύριο δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό με σκοπό να δώσει χείρα βοηθείας στον ιαπωνικό λαό.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Lady Gaga, που σχεδίασε βραχιόλι με σκοπό τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατεθούν στην Ιαπωνία, και η Sandra Bullock έδειξε πόσο ευαισθητοποιημένη είναι και δώρισε ένα εκατομμύριο δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό με σκοπό να δώσει χείρα βοηθείας στον ιαπωνικό λαό.

Η νικήτρια του περσινού Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, δεν έμεινε άπραγη μπροστά στην καταστροφή που επέφερε το τσουνάμι στην άλλη άκρη της γης.

Η ανθρωπιστική οργάνωση δήλωσε: «Ο Αμερικάνικος Ερυθρός Σταυρός είναι τρομερά ευγνώμων απέναντι σε αυτή την γενναιόδωρη κίνηση της Sandra Bullock και της οικογένειάς της. Αυτή η προσφορά είναι ζωτικής σημασίας μιας και ο Ερυθρός Σταυρός δουλεύει ώστε να παρέχει σημαντική βοήθεια και είδη πρώτης ανάγκης σε αυτή τη περίοδο επείγουσας ανάγκης για τόσους ανθρώπους στην Ιαπωνία».

Αξίζει να σημειωθεί πως η 46χρονη έχει ξαναδείξει παρόμοιο ανθρωπιστικό έργο, όταν το 2010 είχε δώσει $1εκ. στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για να συνεισφέρει στην βοήθεια απέναντι στους σεισμόπληκτους κατοίκους της Αϊτής.