• Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Διαμαρτυρία ΣΕΓΑΣ προς ΕΡΤ

Avatar
Peristeri News
Ιούνιος17/ 2011

Για τη μη τηλεοπτική μετάδοση της προσπάθειας της Εθνικής Ομάδας Στίβου στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων (πρώην Μπρούνο Τζάουλι), που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Σμύρνη.

Τη διαμαρτυρία του προς την ΕΡΤ για τη μη τηλεοπτική μετάδοση της προσπάθειας της Εθνικής Ομάδας Στίβου στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων (πρώην Μπρούνο Τζάουλι), που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Σμύρνη, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του γιατί η κρατική τηλεόραση δεν μεταδίδει γι πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων (Μπρούνο Τζάουλι) που διεξάγεται αύριο και μεθαύριο στη Σμύρνη της Τουρκίας και στην οποία συμμετέχουν και οι εθνικές ομάδες ανδρών – γυναικών της Ελλάδας.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι η κρατική τηλεόραση δεν έχει στις επιλογές της την προβολή των Ολυμπιακών Αθλημάτων, πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν πρόκειται για τη σημαντικότερη ετήσια αθλητική διοργάνωση του στίβου.

Είναι μία ακόμη ένδειξη της έλλειψης ενδιαφέροντος ενός κρατικού φορέα για τις προσπάθειες των αθλητών μας, που επιμένουν να εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας στις αθλητικές διοργανώσεις στο εξωτερικό».

Η ελληνική ομάδα που θα επιδιώξει να ανέβει στη Σουπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος προπονήθηκε σήμερα στο στάδιο Ατατούρκ.

Το οργανωτικό επίπεδο των Τούρκων δεν είναι το καλύτερο για μια διεθνή διοργάνωση, καθώς οι προετοιμασίες, που γίνονται είναι της τελευταίας στιγμής, ενώ είναι εμφανής η απουσία συντονισμού και παροχής διευκολύνσεων προς τις ξένες αποστολές.