• Κυριακή, 11 Απρίλιος, 2021

Διάλογο με τους συνέδρους της Ν.Δ. θέλει ο Κυρ. Μητσοτάκης

Peristeri News
Peristeri News
Δεκέμβριος16/ 2015

Επιστολή στους περίπου 4.000 συνέδρους της Ν.Δ. έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγοντας διάλογο μαζί τους για την πορεία του κόμματοςμετά την εκλογή του νέου αρχηγού.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ .τονίζει ότι έχει καταθέσει τις δικές του προτάσεις για την ανάταξη του κόμματος μέσα σε 111 ημέρες και, βασιζόμενος στο χρονοδιάγραμμα που ο ίδιος έχει ανακοινώσει, λέει ότι τα στελέχη του το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου σε έκτακτο συνέδριο θα οδηγήσουν την παράταξη στην επανεκκίνησή της.

«Στις 11 Ιανουαρίου ξεκινάμε έναν δομημένο και οργανωμένο διάλογο με σκοπό να έχουμε έτοιμο το προσχέδιο του νέου μας Καταστατικού την 1η Φεβρουαρίου. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτούμε πώς θέλουμε την καινούργια Νέα Δημοκρατία. Να διαβουλευτούμε με τους πολίτες. Να καταγράψουμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας. Πρέπει στις 11 Ιανουαρίου να είμαστε έτοιμοι για τις 111 ημέρες δημιουργικής ανανέωσης που θα μας οδηγήσουν στην επανίδρυση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης», σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος εκτιμά ότι την Πρωτομαγιά η Ν.Δ. θα είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.