• Τετάρτη, 14 Νοέμβριος, 2018

Δεκαέξι συλλήψεις κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια

Peristeri News
Νοέμβριος18/ 2017

Δεκαέξι συλλήψεις έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις χθες κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια, ενώ προσήχθησαν ακόμη 23 πρόσωπα, τα οποία πάντως μετά αφέθηκαν ελεύθερα.

Τα επεισόδια άρχισαν να εκτονώνονται μετά τις 22.30 και σταμάτησαν πλήρως αργά τη νύχτα.

Στο μεταξύ, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η γυναίκα που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια, μετά τη χειρουργική επέμβαση στο πόδι, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, που είναι δικηγόρος, τραυματίστηκε κάτω από το γόνατο από μια φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από ομάδα κουκουλοφόρων στην συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη, χθες, μετά τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Με βαριές κατηγορίες στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι 16 συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια. Πρόκειται για εννέα Έλληνες, ηλικίας απο 18 έως 32 ετών και επτά αλλοδαπούς (δύο Γάλλους 22 και 26 ετών, έναν Ιταλό 27 ετών, έναν Λιθουανό 20 ετών, δύο Γερμανούς 37 και 30 ετών και έναν Ιρακινό, 19 ετών).

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά τα κατά περίπτωση αδικήματα: της βαριάς σωματικής βλάβης, απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών εμπρησμού, έκρηξης διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παραβάεων της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.