• Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Περιστερίου: Καταγγέλλει την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες»

Peristeri News
Peristeri News
Νοέμβριος26/ 2020

Σε ανακοίνωση της η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) ΟΤΑ Δήμου Περιστερίου καταγγέλλει την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» για ψέματα. Αναλυτικά:

«Στις 25 Νοεμβρίου του 2020 με έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό τύπο σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες (ΣΥΡΙΖΑ) ότι μετά από επικοινωνία με το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου συμφώνησαν στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου σύμφωνα με την εισήγηση της διοίκησης Παχατουρίδη.

Και οι τρεις εκλεγμένοι αντιπρόσωποι με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ-ΟΤΑ που συμμετέχουμε στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων δήμου Περιστερίου δηλώνουμε:

Σε καμία μα καμία συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου τα τελευταία πέντε έτη δεν κατατέθηκε κανένα θέμα για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Η δημοτική παράταξη Ανοιχτοί Ορίζοντες (ΣΥΡΙΖΑ) ή έχει ταυτίσει το ΔΣ του συλλόγου μας με τη διοίκηση Παχατουρίδη, ή ψεύδεται ασυστόλως.

Οι εργαζόμενοι του δήμου μας, πολύ καλά γνωρίζουν, ότι ο Ο.Ε.Υ. στα τέλη του 2010, πριν το 1ο μνημόνιο, είχε κοντά στις 2.000 οργανικές θέσεις εργαζομένων, ενώ αυτός που ψηφίστηκε τώρα και με τη ψήφο της παράταξης Ανοιχτή Ορίζοντες (ΣΥΡΙΖΑ), δεν ξεπερνάει τις 740. Να σημειωθεί πως στο Δήμο Περιστερίου έχουν προστεθεί πάνω από 300 νέες αρμοδιότητες μόνο τα τελευταία 8 χρόνια. Τα συμπεράσματα δικά σας…».