• Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Περιστερίου: Επανέναρξη των Δημιουργικών Εργαστηρίων εξ αποστάσεως

Peristeri News
Peristeri News
Ιανουάριος09/ 2021

Ο Δήμος Περιστερίου ξεκινά και πάλι την εξ αποστάσεως λειτουργία των Δημιουργικών Εργαστηρίων (Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογράφου, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού), μετά τις εορταστικές διακοπές, από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021.

Για μια ακόμη φορά, λόγω των περιοριστικών μέτρων, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δήμος Περιστερίου προσαρμόστηκε άμεσα στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες των πολιτών.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Δήμου Περιστερίου της εξ αποστάσεως λειτουργίας των Δημιουργικών Εργαστηρίων αποτέλεσε τον περασμένο Μάρτιο του 2020, «πιλότο» για πολλούς Δήμους της χώρας μας.

Τα μαθήματα των Δημιουργικών Εργαστηρίων θα γίνονται κανονικά σε προγραμματισμένες ώρες, με δωρεάν τηλεκπαίδευση που θα παρέχει η κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), μέσω της ειδικής πλατφόρμας.

Κατ’ αυτό τον τρόπο αναπληρώνονται τα μαθήματα και ήδη έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί αυτή η μέθοδος διδασκαλίας και επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες για όσο καιρό μας επιβάλλουν οι συνθήκες.

Πληροφορίες από τη ΔΕΠΑΔΠ, καθημερινά τις ώρες 8:30 – 14:00, στα τηλέφωνα 2105779914, 2105779049, e-mail: depadp@yahoo.gr