• Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Γερμανική εταιρία δέχτηκε απειλές για τη διαφήμιση με τη δραχμή

Peristeri News
Peristeri News
Σεπτέμβριος25/ 2011

Η γερμανική εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, Sixt, καταγγέλλει ότι δέχθηκε οργισμένες επιστολές και δολοφονικές απειλές για ένα διαφημιστικό της σλόγκαν που αναφερόταν σε έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Η γερμανική εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, Sixt, καταγγέλλει ότι δέχθηκε οργισμένες επιστολές και δολοφονικές απειλές για ένα διαφημιστικό της σλόγκαν που αναφερόταν σε έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

«Αγαπητοί Έλληνες, η Sixt δέχεται και πάλι δραχμές» έλεγε η διαφημιστική καταχώρηση, η οποία εμφανίστηκε τους τελευταίους μήνες σε πολλά γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Το προσωπικό μας δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του, για να μην πούμε για διάφορες ύβρεις περί Ναζί», δήλωσε στο περιοδικό «Spiegel» ο επικεφαλής της Sixt, Έρικ Σιξτ.

Ο ίδιος είπε ότι τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στα περίχωρα του Μονάχου έλαβαν κάρτες της Sixt, κομμένες στα δύο, «μεταξύ των οποίων και μία από τον (Έλληνα) επίτιμο πρόξενο».

Ο Σιξτ είπε ότι πήρε το μάθημά του και δεν θα αναμειχθεί με σοβαρά πολιτικά ζητήματα, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.