• Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Γαλλικό ενδιαφέρον για ΟΣΕ

Avatar
Peristeri News
Οκτώβριος29/ 2010

Μια νέα ώθηση στο ενδιαφέρον των Γάλλων για τον ελληνικό σιδηρόδρομο επετεύχθη, στο Παρίσι, κατά την επίσκεψη του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Δημήτρη Ρέππα.

Μια νέα ώθηση στο ενδιαφέρον των Γάλλων για τον ελληνικό σιδηρόδρομο επετεύχθη, στο Παρίσι, κατά την επίσκεψη του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος απάντησε στην πρόσκληση του Γάλλου υφυπουργού Μεταφορών Nτομινίκ Μπυσερό.

Οπως εξήγησε ο κ. Ρέππας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησης, τα δύο υπουργεία απεφάσισαν να έχουν «μια ανοιχτή επικοινωνία».

Η ελληνική πλευρά, στοχεύει να παρέχει στους Γάλλους όλα τα στοιχεία που τους ενδιαφέρουν, ώστε σε διάστημα δύο έως τριών μηνών να έχουν μια πλήρη εικόνα του ελληνικού σιδηροδρόμου για να μπορέσουν να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Στο ερώτημα, εάν ετέθη θέμα εξαγοράς μέρους των ελληνικών σιδηροδρόμων από τους Γάλλους, ο υπουργός απάντησε: «Δεν είναι κάτι που μας απασχολεί αυτήν την ώρα. Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε».