• Δευτέρα, 27 Μάιος, 2019

Β. Λεβέντης: Αυτή η Βουλή πρέπει να τερματίσει το συντομότερο

Peristeri News
Ιανουάριος15/ 2019

Αυτή η Βουλή είναι καλό να τερματίσει το συντομότερο τον βίο της γιατί έχει συνδεθεί με μεταγραφές, υστερόβουλες δημοσκοπήσεις και μετακινήσεις βουλευτών, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στη συζήτηση επί της πρότασης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι επί τέσσερα χρόνια «ξεζούμισε» τον λαό για να παράσχει τώρα «φιλί ζωής».

Σε ότι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε πως «ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ότι στο θέμα αυτό δεν έχει τον λαό μαζί του αλλιώς θα έκανε δημοψήφισμα».

Για τον πρώην υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο επανέλαβε ότι είναι συνένοχος, ενώ για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σημείωσε ότι «συνδεθήκαν δυο κόμματα να φτιάξουν μία κυβέρνηση και ο ένας κλέβει τους βουλευτές του άλλου».

Επίσης, ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε και στην άλλοτε βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και απευθυνόμενος στην κυβέρνηση τόνισε: «Να χαίρεστε την 151η βουλευτή σας». Κατηγόρησε, δε, την ίδια τη βουλευτή για αχαριστία καθώς, όπως είπε, εξελέγη με λίστα με την Ένωση Κεντρώων και μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάλεσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει τη στάση του σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, λέγοντας πως «είναι ντροπή να μην ξέρει η Ελλάδα τι στάση θα τηρήσετε».