• Κυριακή, 11 Απρίλιος, 2021

Βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο αλλοδαπός στο Κερατσίνι

Peristeri News
Peristeri News
Δεκέμβριος17/ 2020

Ένας 45χρονος άνδρας που φορούσε μαύρο μπουφάν και γυαλιά ηλίου βρέθηκε απαγχονισμένος πάνω σ’ ένα δέντρο στο Κερατσίνι, εικόνα που προκαλούσε σοκ σε όποιον τύχαινε να περνάει εκείνη τη στιγμή από το συγκεκριμένο σημείο, όπως συνέβη με μια μητέρα και το μικρό της κοριτσάκι που έμειναν άφωνοι μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Σαστισμένοι οι περίοικοι έσπευσαν σε βοήθεια όμως ήταν ήδη αργά. Μια γυναικά προσπάθησε να τοποθετήσει ένα σκαμπό στα ποδιά του άτυχου άνδρα, όμως εκείνος δεν ανταποκρίθηκε καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενδεχομένως να ήταν ήδη νεκρός.

Έπειτα από λίγη ώρα ήρθε το ΕΚΑΒ και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ ειδοποιήθηκε και η Σήμανση. Ωστόσο επειδή καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο, ο άνδρας παρέμεινε για αρκετές ώρες κρεμασμένος στο δέντρο μπροστά στα εμβρόντητα ματιά των περαστικών.

Δίπλα του ακριβώς βρέθηκαν δύο σακούλες. Η μια με ψώνια που είχε κάνει ο 45χρονος από σουπερμάρκετ και η άλλη από φαρμακείο στο κέντρο της Αθηνάς το οποίο είχε επισκεφτεί νωρίτερα για να αγοράσει φυσιολογικούς ορούς και κάποια ιατρικά σκευάσματα τα οποία περισυνελλέγησαν από τους άνδρες της Ασφάλειας Πειραιά όπως και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων που είχε πάνω του ο 45χρονος, αλλοδαπής καταγωγής.

Οι Αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αναζητώντας απαντήσεις μέσα από τις τελευταίες κλήσεις και τα sms που φέρεται να αντάλλαξε ο 45χρονος.