• Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της δολοφονίας Κούρδου στο Περιστέρι

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος13/ 2020

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγες μέρες μετά την εξιχνίαση δολοφονίας Κούρδου σε καφετέρια στο Περιστέρι.

Το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από το τηλεοπτικό κανάλι OPEN και δείχνει τη στιγμή που ο δράστης πυροβολεί από πίσω το θύμα και του χτυπάει το κεφάλι με το κοντάκι του πιστολιού.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται και οι έντρομοι θαμώνες της καφετέριας που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους να εκτυλίσσονται σκηνές από ταινία.

Η εξιχνίαση των εγκλημάτων από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο εξιχνιάστηκε δολοφονία που συγκλόνισε το Περιστέρι και συνδέθηκε με μια άλλη που συνέβη στο Χαϊδάρι.

Πρόκειται για δύο υποθέσεις ανθρωποκτονίας που συνδέονται μεταξύ τους και συγκεκριμένα:

-Η  υπόθεση ανθρωποκτονίας  33χρονου αλλοδαπού (Αλβανού), η οποία διαπράχθηκε την 14-7-2019 στο Χαϊδάρι.
Το θύμα, πρώτες πρωινές ώρες της 14-7-2019, εξωτερικά καφετέριας στο Χαϊδάρι, είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστο άνδρα, που τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

-Η υπόθεση ανθρωποκτονίας 25χρονου αλλοδαπού (Τούρκος, κουρδικής καταγωγής), η οποία διαπράχθηκε την 24-7-2019 στο Περιστέρι.
Το θύμα βραδινές ώρες της 24-7-2019, ενώ βρισκόταν ως θαμώνας σε καφετέρια στο Περιστέρι, δέχθηκε ένοπλη επίθεση από άγνωστο άνδρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και τις συγκριτικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δράστες της ανθρωποκτονίας του 33χρονου, είναι ο 25χρονος μετέπειτα δολοφονηθείς και δύο τουλάχιστον άγνωστοι δράστες.

Κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 25χρονου, είναι τέσσερις αλλοδαποί (Αλβανοί) ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών και διαπράχθηκε στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του 33χρονου ομοεθνούς τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος,  ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.