• Δευτέρα, 30 Μάρτιος, 2020

Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Συγχαίρουμε την ομάδα μας

Peristeri News
Μάιος03/ 2011

Ανακοίνωση από την Α.Π.Σ. Ατρόμητος.

Στον επίλογο του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και την ΑΕΚ, μετά την πύρρειο νίκη της ΑΕΚ και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν και αποτέλεσαν (για άλλη μια φορά, για πόσες ακόμη δυστυχώς;) το θέατρο του ποδοσφαιρικού παραλόγου, αναρωτιόμαστε:

Ως πότε το ευ αγωνίζεσθαι θα μετατρέπεται σε αυτοσκοπό για τη νίκη -με όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα;

Ως πότε θα μετατρέπονται οι πιο σημαντικές στιγμές ενός υπέροχα συγκλονιστικού αθλήματος, του ποδοσφαίρου σε αρένα και πεδίο μάχης;

Ποιος, επιτέλους, υπεύθυνος από την πολιτεία θα εξηγήσει γιατί όλη αυτή η υποκρισία; Κι ευτυχώς που δε θρηνήσαμε αθώα θύματα, κάποιους οπαδούς, κάποια νέα παιδιά που πήγαν να καμαρώσουν την ομάδα τους και δεν άφησαν την τελευταία τους πνοή εντελώς άδικα και άδοξα στο γήπεδο.

Ποια δικαιολογία θα κατασκεύαζαν τότε οι φορείς που διοργανώνουν ποδοσφαιρικούς αγώνες;

Ποιος θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τους γονείς του νεκρού;

Καταγγέλλουμε την κατάντια του αθλήματος.

Συγχαίρουμε την ομάδα μας για την παρουσία της στον τελικό κυπέλου.

Συγχαίρουμε όλους τους Περιστεριώτες/ τισες για την υποστήριξή τους στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ μας!

Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς μας και ιδιαίτερα, τους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ, που κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και δε θρηνήσαμε θύματα.

Συστρατευόμαστε με τους οπαδούς της ιστορικής Α.Ε.Κ. που καταδίκασαν τα θλιβερά γεγονότα της 30ης Απριλίου 2011 για την εξάλειψη της βίας από τα ελληνικά γήπεδα.

Η ομάδας της γειτονιάς στον πρώτο της αγώνα κυπέλλου στην ιστορίας της έδωσε πολιτισμένο και φίλαθλο παρόν στο Ο.Α.Κ.Α!

Η ομάδα της γειτονιάς με 88 χρόνια ιστορίας, δηλώνει ότι θλίβεται για την κρίση του ελληνικού ποδοσφαίρου και ότι υποστηρίζει με όλη της την ευγένεια και τον πολιτισμό το φίλαθλο πνεύμα.

Εμείς, ως ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ λέμε ΟΧΙ στη νίκη με κάθε μέσο, ΟΧΙ στη νίκη αυτοσκοπό.

Εμείς, ως διοίκηση του ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, καταδικάζουμε τη βία στους αθλητικούς χώρους. Λέμε ΝΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ που γέννησε τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!