• Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Αύριο ξεκαθαρίζει για Μελισσά

Avatar
Peristeri News
Ιανουάριος16/ 2011

Πλήγμα με τον Μελλισά. Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Κέρκυρας εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Κέρκυρας έμεινε ο Γιώργος Δώνης.

“Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Υπήρχε καλός ρυθμός. Είμαστε ευχαριστημένοι με τους 22 βαθμούς και πλέον έχουμε κατανοήσει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και δημιουργικά και παράλληλα να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι δώσαμε πολλά πράγματα σήμερα. Είναι σημαντική η νίκη”, είπε ο Γιώργος Δώνης και πρόσθεσε:

“Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι 3-0 ή 4-0, σε κάποιο σημείο κινδύνεψε να γίνει 2-3. Πρέπει να διορθωθούμε σε αυτό τον τομέα γιατί αν δεν βελτιωθούμε θα ταλαιπωρηθούμε αρκετά στη συνέχεια”.

Το αρνητικό για τον Ατρόμητο στο ματς με την Κέρκυρα, ήταν ο τραυματισμός του Πασχάλη Μελισσά στη φτέρνα. Αύριο θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του καθώς θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Όσοι παίκτες έλαβαν μέρος στο ματς έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, μαζί τους ο Φίλιππος Δάρλας και ο Σαρλ Ιτάνζ προπονήθηκαν και χθες (πριν από τον αγώνα).

Αύριο οι παραπάνω θα κάνουν πάλι προπόνηση ενώ η ομάδα θα έχει ρεπό.