• Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Αφαίρεση συνταγολογίων σε 4 ιατρούς του ΙΚΑ Περιστερίου

Avatar
Peristeri News
Ιανουάριος12/ 2011

Πρόκειται για δύο καρδιολόγους και δύο παθολόγους, οι οποίοι ελέγχονται για υπερβολική συνταγογράφηση. Την ίδια στιγμή, επικρατεί αγανάκτηση στους ασφαλισμένους για τις σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό.

Σε αφαίρεση των συνταγολογίων τεσσάρων γιατρών του ΙΚΑ Περιστερίου προχώρησε η διεύθυνση του υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΗΜΑ 99,5, πρόκειται για δύο καρδιολόγους και δύο παθολόγους οι οποίοι ελέγχονται για υπερβολική συνταγογράφηση.

Όπως είπε στο ΒΗΜΑ 99,5 ο Υποδιοικητής του Iδρύματος Γιάννης Σαρηβουγιούκας, το ΙΚΑ διαθέτει πλέον τα κατάλληλα ηλεκτρονικά εργαλεία για να διαπιστώνει την αναλογία ραντεβού γιατρών και συνταγογράφησης.

Την ίδια στιγμή, επικρατεί αγανάκτηση στους ασφαλισμένους του Ιδρύματος γιατί υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, παρά τις κατά καιρούς εξαγγελίες της διοίκησης του ΙΚΑ για νέες προσλήψεις στη θέση αυτών, που απολύθηκαν μετά το τέλος των συμβάσεων.

Σήμερα ένας ασφαλισμένος για να κλείσει ένα ραντεβού, πηγαίνει για τα τέλη του Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να συνωστίζονται έξω από τα ιατρεία του ΙΚΑ, μήπως και εξυπηρετηθούν χωρίς ραντεβού.