• Κυριακή, 26 Μάιος, 2019

Αυτές τις εγγυήσεις έδωσε ο Ατρόμητος στον Κάναντι

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Μάρτιος06/ 2019

Σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Νταμίρ Κάναντι βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα ο Ατρόμητος, αφού πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού της πλευράς της διοίκησης με τον εκπρόσωπο του Αυστριακού προπονητή.

Όπως συνέβη και πέρυσι, έτσι και φέτος αυτές τις μέρες, οι Περιστεριώτες αρχίζουν τις συζητήσεις με τον πετυχημένο τεχνικό, θέλοντας κυρίως να διαπιστώσουν κατά πόσο υπάρχει το πρόσφορο έδαφος για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Διαπιστώθηκε, λοιπόν, ότι πράγματι οι πιθανότητες να συνεχίσουν μαζί Ατρόμητος και Κάναντι είναι ιδιαιτέρως αυξημένες, αφού και μόνο ότι ο έμπειρος τεχνικός έδωσε εντολή στον εκπρόσωπό του να έρθει στη χώρα μας δείχνει σαφώς θετική διάθεση ως προς αυτό το σκέλος ενώ και ο ίδιος άκουσε αυτά που ήθελε να ακούσει.

Πρώτο και κύριο, ότι οι στόχοι του Ατρόμητου θα παραμείνουν ανάλογα υψηλοί και την ερχόμενη σεζόν και ότι γενικότερα θα υπάρχει η ίδια εμπιστοσύνη και το ίδιο ιδεατό περιβάλλον σε συνθήκες εργασίας, ώστε να συνεχίσει να δουλεύει απρόσκοπτα, με στόχο τη συνεχή άνοδο των Περιστεριωτών.

Συζήτηση για το οικονομικό δεν έχει γίνει και αυτό δεν θα είναι καν πρόβλημα, αφού ο Κάναντι ξέρει απόλυτα τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτό το επίπεδο. Αλλώστε, τα χρήματα πάντα έρχονται σε δεύτερη μοίρα για τη λήψη αποφάσεων, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τον Ατρόμητο, με τους ανθρώπους του οποίου οι σχέσεις του είναι άριστες.

Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά το ζήτημα, αυτό αναμένεται να «κλείσει» σε περίπου έναν μήνα είτε θετικά είτε αρνητικά, ενώ όπως και πέρυσι θα προβλεφθεί ρήτρα (με συγκεκριμένη χρονική διορία) για ομάδες κορυφαίων πρωταθλημάτων (Bundesliga κλπ.).