• Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Ατρόμητος: Άνοιξε ο δρόμος για το νέο προπονητή

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος20/ 2020

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Σάββα Παντελίδη και ο δρόμος για το νέο προπονητή άνοιξε.

Οι ιθύνοντες της ομάδας μετά το φετινό αγωνιστικό πισωγύρισμα θα κοιτάξουν να διορθώσουν τα λάθη της χρονιάς που πέρασε και να βρουν λύσεις που θα οδηγήσουν την ομάδα και πάλι στην Ευρώπη.

Πρώτο μέλημα είναι η εύρεση προπονητή

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ο εκλεκτός των Γιώργου Σπανού και Γιάννη Αγγελόπουλου είναι ο Νταμίρ Κάναντι και κάποιοι που το πάνε λίγο παρακάτω λένε ότι ο επιτυχημένος προπονητής έχει ήδη κλέισει.

Η αλήθεια μάλλον είναι κάπου στη μέση αφού ο Κάναντι δεν έχει ακόμα ξεμπλέξει με τη Νυρεμβέργη κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Από εκεί και πέρα στα γραφεία της Περιστεριώτικης ΠΑΕ καταφθάνουν και άλλες λύσεις για τον πάγκο κυρίως από το εξωτερικό αφού το σίγουρο είναι ότι ο επόμενος τεχνικός του Ατρομήτου δεν θα είναι Έλληνας.

Τα περιθώρια βέβαια είναι πολύ στενά για τη φετινή σεζόν αφού σε περίπου 10 μέρες προπονητής, τεχνικό επιτελείο και παίκτες θα συγκεντρωθούν στο Μαζαράκη για το πρώτο ραντεβού με ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ.

Λίγες μέρες αργότερα, στις αρχές του Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί στο Πήλιο ώστε να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από το πρόγραμμα καταλαβαίνουμε ότι μέσα στην επόμενη βδομάδα οι ανακοινώσεις από τον Ατρόμητο θα πέσουν βροχή μιας και εκκρεμούν ανανεώσεις, μεταγραφές και προπονητής.