• Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Η Μόνη Αντιπολίτευση

Avatar
Peristeri News
Μάιος04/ 2019

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου ήταν αυτή που δυναμικά στήριξε τους αγώνες των κατοίκων ενάντια σε κρίσιμες επιλογές της δημοτικής αρχής Παχατουρίδη και που αδίστακτα αποκάλυψε την πραγματικότητα για τα «έργα και τις ημέρες» αυτής της δημοτικής αρχής.

–          Την έλλειψη έργων ουσίας, όπως π.χ. αντιπλημμυρικών, που έχει ως αποτέλεσμα με την πρώτη νεροποντή να πλημμυρίζουν γειτονιές στην Τσαλαβούτα, στο Ρουπάκι, στη Θηβών, στην Πελασγίας κλπ

–          Την απαράδεκτη πολιτική διαχείρισης απορριμάτων, με την σκουπιδοχαβούζα – ΣΜΑ μέσα στο Άλσος που καταβρωμίζει την ευρύτερη περιοχή απειλώντας την υγεία δημοτικών υπαλλήλων και κατοίκων.

–          Την θλιβερή πρωτιά της πόλης μας στα θανατηφόρα οδικά συμβάντα με παντελή απουσία ασφαλών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και οδικών σημάνσεων.

–          Την επέλαση των ξενόφερτων βαρόνων της νύχτας και των μπράβων τους στην Βεάκη και στο Μπουρνάζι και προσεχώς στην Σ. Βενιζέλου και στην Βάρναλη.

–          Την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος υπέρ «ημετέρων» ιδιωτών εργολάβων – προμηθευτών – διασκεδαστών με τα σκάνδαλα πρώην 1ης Παιδικής Χαράς, «Κώστα, προσάρμοσέ το», Χριστουγεννιάτικης φιέστας κλπ.

–          Την έλλειψη πρασίνου και δημόσιων χώρων αναψυχής και άθλησης με δωρεάν πρόσβαση.

–          Το χαράτσωμα των δημοτών με δημοτικά τέλη και τροφεία.

–          Τις κατασχέσεις από το δήμο πρώτων κατοικιών χρεοκοπημένων μικροεπαγγελματιών που οφείλουν δημοτικά τέλη και ταυτόχρονα τις «διευκολύνσεις» σε ημέτερους μεγαλοοφειλέτες.

–          Την διαπλοκή της δημοτικής αρχής Παχατουρίδη με την περιφερειακή αρχή Δούρου και με την κυβέρνηση.

–          Τους στενούς δεσμούς της δημοτικής αρχής Παχατουρίδη με την νεοναζιστική ακροδεξιά …

… και άλλα πολλά.

Γιατί ως Αριστερή Κίνηση Περιστερίου ούτε σε κανέναν χρωστάμε, ούτε κατουρημένες ποδιές φιλάμε, ούτε κοινοβουλευτικές κομματικές εξαργυρώσεις κυνηγάμε.

Είμαστε η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή, των πολλών, των εργαζόμενων – των άνεργων – των συνταξιούχων – των έντιμων μικροεπαγγελματιών – των νέων, της πλειοψηφίας των Περιστεριωτισσών / Περιστεριωτών.

ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ !

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

*Επικεφαλής : Πάνος Παπανικολάου, Νευροχειρουργός, ΓΓ ΟΕΝΓΕ, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ και ΠΙΣ