• Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

Αποδέκτης αποδοκιμασιών ο Γιώργος Βαρεμένος στη Μελβούρνη

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος24/ 2019

Αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος στη Μελβούρνη, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος neoskosmos.com, αφού ολοκληρώθηκε η παρέλαση, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και αποδοκίμασαν τον κ. Βαρεμένο στη διάρκεια της ομιλίας του.

Με δήλωσή του ο κ. Βαρεμένος εξέφρασε την κατάπληξή του για δημοσιεύματα στα οποία, όπως ανέφερε, «αναπαράγονται εκφράσεις χυδαιότητας» και «επιχειρείται να δημιουργηθεί η εικόνα ότι έσπευσε να αποχωρήσει δρομαίος» από τις εκδηλώσεις της ελληνικής κοινότητας στη Μελβούρνη.

Όπως υποστηρίζει, στα δημοσιεύματα αυτά «σκιαγραφείται μια εικόνα για την παρουσία μου στις τελετές για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, που θέλησε να δημιουργήσει ένας πυρήνας που δεν έχει σχέση με την πλειοψηφία της ομογένειας και που προσπάθησε να αμαυρώσει έναν ιερό χώρο με το γνωστό φασιστικό σύνθημα κατά των πολιτικών».

«Δεν είμαι αφελής, αλλά και μέσα στο τοξικό κλίμα μιας στημένης αθλιότητας πώς είναι δυνατόν να αναπαράγονται εκφράσεις χυδαιότητας και να επιχειρείται να δημιουργηθεί η εικόνα ότι έσπευσα να αποχωρήσω δρομαίος. Ενώ υπερασπίστηκα την τιμή του πολιτικού κόσμου τον οποίο εκπροσωπούσα εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και τα αισθήματα ομοψυχίας της ελληνικής παροικίας τα οποία μου μετέφεραν πάρα πολλοί ζητώντας μου να προσπεράσω εκείνους που προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια διαφορετική εικόνα» αναφέρει.