• Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

«Απογοητευμένη» η Σαρλίζ Θερόν για την αντικατάσταση της στο «Mad Max»

Peristeri News
Peristeri News
Ιούλιος08/ 2020

Η Σαρλίζ Θερόν δεν θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία «Mad Max» που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της κεντρικής ηρωίδας Φουριόζα, κάτι για το οποίο η ηθοποιός είπε ότι τη «θλίβει».

Σχολιάζοντας στο «The Hollywood Reporter» την απόφαση του σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ να χρησιμοποιήσει στο prequel της ταινίας άλλη ηθοποιό για τον κεντρικό χαρακτήρα, ακούγεται μεταξύ άλλων και το όνομα της Άνια Τέιλορ-Τζόι, η Θερόν είπε: «Είναι δύσκολο να το χωνέψω. Ακούστε, σέβομαι απόλυτα τον Τζορτζ, αν όχι ακόμα περισσότερο μετά τη συνεργασία μας στους “Δρόμους της οργής”. Είναι ένας δάσκαλος και του εύχομαι τα καλύτερα. Σίγουρα είναι λίγο θλιβερό. Μου αρέσει πολύ αυτός ο χαρακτήρας [Φουριόζα], και είμαι τόσο ευγνώμων που συμμετείχα στη δημιουργία του».

Τον περασμένο Μάιο έγινε γνωστό πως ο Τζορτζ Μίλερ σκοπεύει να γυρίσει ένα prequel του «Mad Max» που θα εστιάσει στον χαρακτήρα της Φουριόζα, τον οποίο ενσάρκωσε η Σαρλίζ Θερόν.

Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος αποκάλυψε στους «New York Times» πως μια νεότερη ηθοποιός θα ερμηνεύσει τελικά τον ρόλο στη νέα ταινία, καθώς θεωρεί ότι τα υπάρχοντα ειδικά εφέ δεν επαρκούν.

«Προφανώς θα ήθελα πολύ να δω τη συνέχεια της ιστορίας και αν ο Μίλερ νιώθει ότι πρέπει να το κάνει μ’ αυτόν τον τρόπο, τότε εμπιστεύομαι την κρίση του», είπε η ηθοποιός.

Ο Μίλερ είχε δηλώσει στους «New York Times» ότι αρχικά σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία, ώστε να μπορέσει να αποδώσει το ρόλο στα χρόνια της νεότητας η Θερόν, αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάτι τέτοιο θα άφηνε κενά.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ