• Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος, 2019

Απαγόρευση προσέγγισης πλωτών μέσων στο «Ναυάγιο» Ζακύνθου

Peristeri News
Σεπτέμβριος14/ 2018

Την απαγόρευση της προσέγγισης – αγκυροβολίας πλωτών μέσων στην παραλία του «Ναυαγίου» στη Ζάκυνθο αποφάσισε ο λιμενάρχης Ζακύνθου, μία ημέρα μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε στην παραλία και είχε αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άτομα.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ζακύνθου αναφέρει ότι «απαγορεύεται η προσέγγιση-αγκυροβολία κάθε πλωτού μηχανοκίνητου ή μη μηχανοκίνητου μέσου, καθώς και η λήψη θαλάσσιου λουτρού από λουόμενους στον Όρμο Ναυαγίου Ζακύνθου». Όπως σημειώνεται, η απόφαση «ισχύει από εκδόσεως μέχρι νεωτέρας».

Σημειώνεται ότι μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης επτά άτομα διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Μεταξύ των τραυματιών, βρίσκεται μια γυναίκα 34 ετών, τσεχικής υπηκοότητας, η οποία νοσηλεύεται με κάταγμα στον σπόνδυλο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά, φέρουν ελαφρά τραύματα και νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους. Τα άλλα τρία άτομα που διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, με ελαφρά τραύματα, έλαβαν εξιτήριο.

Ετικέτες: ,