• Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Αντ.Σαμαράς: «Ετοιμάζουν τα χειρότερα»

Peristeri News
Peristeri News
Οκτώβριος17/ 2010

Σφοδρή φραστική επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Σφοδρή φραστική επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορώντας τον πως «από τη μία διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό και από την άλλη προστατεύει το ΠΑΣΟΚ από την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, προφανώς γιατί κάτι φοβάται, τόσο για τη δική του περίοδο, όσο και για την περιοδο Σημίτη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την εκτίμηση πως η κυβέρνηση θα λάβει αμέσως μετά τις εκλογές ακόμα πιο σκληρά μέτρα και γι αυτό κάλεσε τον ελληνικό λαό να αναγκάσει το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει πορεία. «Ετοιμάζουν τα χειρότερα μετά τις εκλογές, ας τους αναγκάσουμε να αλλάξουν γνώμη», τόνισε κάνοντας λόγο για πανικό, που έχει κυριεύσει την κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του, εξάλλου, στην εφημερίδα Realnews, ο κ.Σαμαράς δηλώνει ότι «η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θεωρεί πλέον το μνημόνιο “αναπόφευκτο”, δεν το θεωρεί “μονόδρομο”, δεν πιστεύει καν ότι θα σώσει τη χώρα. Το ρεύμα κατά του μνημονίου είναι πλέον πλειοψηφικό και μεγαλώνει».

Ο κ. Σαμαράς απορρίπτει κάθε συζήτηση για κυβέρνηση εθνικής ενότητας όλων των κομμάτων. «Η “συγκόλληση” τόσο αντίθετων πολιτικών δεν είναι “εθνική ενότητα”, είναι αναζήτηση συνενόχων πριν από το ναυάγιο. Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε συνένοχοι, θέλουμε να αποτρέψουμε το ναυάγιο», δηλώνει.

Τέλος, χαρακτηρίζει «πολιτικούς φεουδάρχες» τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αποδίδοντάς τους ότι «δουλεύουν για λογαριασμό του κ. Παπανδρέου».