• Δευτέρα, 26 Αύγουστος, 2019

Ανοιχτά τα καταστήματα 11:00 με 18:00

Peristeri News
Μάιος05/ 2019

Ανοιχτά είναι σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου, αρκετά εμπορικά καταστήματα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων, η οποία άρχισε την περασμένη Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί στις 15 του μήνα.

Το άνοιγμα των καταστημάτων σήμερα είναι προαιρετικό και ο Εμπορικός Σύλλογο Αθηνών έχει ορίσει ως προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας: 11:00 πμ έως 18:00 μμ. Η πρόταση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης για τα δικά του μέλη είναι να παραμείνουν ανοιχτά έως τις 20:00.

Οι προσφορές είναι δελεαστικές σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, ωστόσο, η αναιμική κίνηση της Κυριακής 21 Απριλίου από τη μια, που δεν κατάφερε να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα το οποίο βιώνει η αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, και από την άλλη η αισθητή μείωση του τζίρου την πασχαλινή περίοδο, μεταξύ 4%-6%, δεν αντισταθμίζονται εύκολα.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) συμβουλεύει τους καταναλωτές να εκμεταλλευθούν τις χαμηλότερες τιμές των εκπτώσεων, αλλά και να είναι προσεχτικοί. Υπενθυμίζει ότι πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή του προϊόντος.