• Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Ανησυχία στο Δήμο Περιστερίου – 2 ακόμα κρούσματα κορωνοϊού

Peristeri News
Peristeri News
Οκτώβριος19/ 2020

Ανησυχία επικρατεί στο Δήμο Περιστερίου και στους εργαζόμενους των υπηρεσιών αφού την περασμένη βδομάδα εντοπίστηκαν 2 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Πρόκειται για δύο εργαζόμενους σε διαφορετικές υπηρεσίες αφού ο ένας βρίσκεται στο Δημαρχείο και ο άλλος στο δημοτικό κοιμητήριο.

Όπως είχε συμβεί και τις προηγούμενες φορές με τα κρούσματα κορωνοϊού ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τον ΕΟΔΥ με ιχνηλάτηση και covid-test.

Ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον Αντιδήμαρχο Υγείας

Ιδιαίτερη προσοχή ζήτησε από τους προϊστάμενους των υπηρεσιών του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Γιώργος Μπεκιάρης, σε συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Μπεκιάρης τόνισε πως πρέπει να ακολουθούνται πιστά όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και οι εργαζόμενοι να φορούν σε σταθερή βάση τη μάσκα τους.

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας ανέφερε πως ενδεχομένως θα πρέπει να γίνεται θερμομέτρηση σε όλα τα κτίρια του Δήμου κάτι που θα εξεταστεί τις επόμενες μέρες.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Μαίρη Τσιώτα όπως επίσης και εκπρόσωποι του συλλόγου εργαζομένων, εκπρόσωποι της πολιτικής προστασίας και εκπρόσωποι της επιτροπής υγιεινής και ασφάλειας του Δήμου.

Κλείνοντας όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο και θα πρέπει να περιοριστούν μελλοντικά κρούσματα στις υπηρεσίες.