• Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Ανατριχιάζουν οι δηλώσεις του γιατρού που χειρούργησε τον Π. Τατσόπουλο

Peristeri News
Peristeri News
Οκτώβριος03/ 2019

Τα πρώτα λεπτά της άφιξης του Πέτρου Τατσόπουλου με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μετά από την ξαφνική λιποθυμία στον αέρα εκπομπής περιέγραψε ο γιατρός που τον χειρούργησε Δημήτρης Λυμπεριάδης.

«Τετοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν» σημείωσε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης μιλώντας στον Alpha, ωστόσο σημειώνει ότι «σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση».

Σοκάρει η περιγραφή του γιατρού που τον χειρούργησε

«Είναι σταθερή αυτή τη στιγμή η κατάστασή του. Νοσηλεύεται στην εντατική, σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλες τις παραμέτρους για να μπορέσουμε να τον βγάλουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης για τον συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο.

«Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Δεν τα προλαβαίνουμε. Είχε σπάσει η αορτή του κι είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό (σ.σ. δηλαδή ξύπνιο). Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε. Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο» κατέληξε ο Δημήτρης Λυμπεριάδης.