• Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Ανακοινώνει Μπουσούλατζιτς, επόμενος στόχος εξτρέμ

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Ιανουάριος14/ 2020

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεδομένων των συνθηκών έχει αρχίσει το 2020 ο Ατρόμητος, αλλά οι κινήσεις για την περαιτέρω βελτίωση της ομάδας δεν σταματά εδώ.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς-τυπική διαδικασία κόντρα στον Βόλο για το Κύπελλο και την αποστολή αποτελούν οι:

Μέγερι, Καχίλα, Βέλλιος, Στρούγγης, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Ταλόσα, Χαρίσης, Μάντσον, Ρισβάνης, Μανδάς, Μπαένα, Νταβιώτης και Ρονάλντο.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό ο Ατρόμητος να ανακοινώσει και την πρώτη του μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς. Ο Βόσνιος είναι από το βράδυ της Δευτέρας στην Ελλάδα και αναμένεται την Τρίτη να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια πιθανότατα μέχρι το 2021, αρκεί βέβαια να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Ο Σάββας Παντελίδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την προσθήκη του 28χρονου χαφ, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά και έχει την καλύτερη άποψη για την αξία του, θεωρώντας ότι μπορεί να του δώσει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και πέρα, η μεταγραφική αναζήτηση εστιάζεται στην ενίσχυση των άκρων της μεσοεπιθετικής γραμμής, λόγω των χαμηλών… πτήσεων από Ουγκράι και Ενσικουλού, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί η λύση που να συνδυάζει την ποιότητα και να «συμφωνεί» με το οικονομικό πλάνο.

Βέβαια, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου όλα είναι ανοιχτά.