• Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Αλ. Σταυρούλιας: Ο Περιστεριώτης νιώθει υπερηφάνεια για την πόλη

Avatar
Peristeri News
Απρίλιος18/ 2019

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Περιστερίου, Αλέξης Σταυρούλιας, τονίζοντας πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η διοίκηση της πόλης και πόσο υπερήφανοι είναι οι δημότες του Περιστερίου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ζυγίζουμε το έργο της Δημοτικής Αρχής με την υπερηφάνεια που νιώθει ο δημότης του Περιστερίου. Εάν ρωτήσετε έναν Περιστεριώτη πως νιώθει για τη πόλη του, θα σας διαβεβαιώσει ότι έχει πολύ μεγάλο ηθικό και είναι πολύ υπερήφανος για αυτή. Παράλληλα, αν πάτε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και συζητήσετε για το Περιστέρι, όλοι θα πουν πως, εκεί, γίνεται κάτι διαφορετικό».

Συνεχίζοντας, ο κ. Σταυρούλιας επισήμανε πως οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα αλλά και ότι ο ίδιος δεν έχει μάθει να διαχειρίζεται τους συνανθρώπους του με ψευδαισθήσεις και με ψέματα.

«Όταν ασχολείσαι με νούμερα και αριθμούς, είσαι υποχρεωμένος να έχεις υπευθυνότητα και να μάθεις να χειρίζεσαι και το «όχι». Εάν όλοι οι πολιτικοί μας είχαν μάθει να διαχειρίζονται και το «όχι», ίσως η χώρα να μην είχε φτάσει σε αυτή την κατάντια», κατέληξε.