• Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020

Αλλοδαπός συνελήφθη για κλοπές στο «Ελ. Βενιζέλος»

Avatar
Peristeri News
Ιανουάριος25/ 2020

Τουλάχιστον εννέα κλοπές στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» είχε διαπράξει, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 48χρονος αλλοδαπός, που, έπειτα από αναζητήσεις, συνελήφθη την Πέμπτη στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Μία ημέρα νωρίτερα, είχε διαπράξει κλοπή σε βάρος οδηγού ταξί στο εμπορικό πάρκο αεροδρομίου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, με τη χρήση ενοικιασμένου αυτοκινήτου, ο 48χρονος Αλγερινός μετέβαινε στον Διεθνή Αερολιμένα και στους γύρω χώρους του (εμπορικό πάρκο, χώρους στάθμευσης εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων). Εκεί εντόπιζε τα υποψήφια θύματά του τη στιγμή που ήταν απασχολημένα και δεν είχαν οπτική επαφή με τα προσωπικά τους είδη (τσάντες, αποσκευές κλπ) και στη συνέχεια, χωρίς να γίνεται αντιληπτός, τα αποσπούσε.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο βαλίτσες κι ένα σακίδιο, που περιείχαν πλήθος ειδών ένδυσης και υπόδησης, πλήθος ρολογιών και γυαλιών ηλίου, πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, κινητών και αξεσουάρ κινητών, καθώς και 24.185 ευρώ.

Ο 48χρονος, που έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.