• Δευτέρα, 22 Οκτώβριος, 2018

Ακόμα 3 εκατομμύρια ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στο Περιστέρι

Peristeri News
Ιανουάριος19/ 2018

Την περσινή χρονιά πραγματοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις σε δεκάδες οδικούς άξονες στο Περιστέρι και το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος σύμφωνα με τα όσα ψηφίστηκαν στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν για ανάπλαση ασφαλτικών ταπήτων σε κεντρικούς άξονες όλων των διαμερισμάτων της πόλης σε δρόμους όπως η Τζών Κένεντυ, Δωδεκανήσου, Αγίου Βασίλειου, Πελοπίδα, Εθνικής Αντιστάσεως, Αγίου Ελευθερίου, Σολωμού, Δημοσθένους, Κουντουριώτου, Καρπενησίου κ.α.

Αν αναλογιστεί κανείς την προηγούμενη μελέτη που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ αλλά και την εγκεκριμένη απόφαση των 2 εκατομμυρίων για Θηβών και Κωνσταντινουπόλεως τότε καταλαβαίνουμε πως θα υπάρξει ριζική αναμόρφωση των δρόμων.

Σε τοποθέτησή του στο Περιφερειακό συμβούλιο, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Παναγιώτης Λύκος ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, Σπύρο Τζόκα για την άριστη συνεργασία και τόνισε πως με τις μελλοντικές ασφαλτοστρώσεις που θα γίνουν στο Περιστέρι, το οδικό δίκτυο θα αλλάξει προς το καλύτερο διευκολύνοντας τους οδηγούς.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε χωματουργικά, τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικά.