• Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγγελίες εργασίας στο Περιστέρι 7 Αυγούστου 2019

Avatar
Peristeri News
Αύγουστος07/ 2019

Πλήρης ενημέρωση για αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων που αφορούν το Περιστέρι, συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική ομάδα του PeristeriNews.gr.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι αγγελίες εργασίας στο Περιστέρι 7 Αυγούστου 2019

Ειδικότητα: Κρεοπώλες

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ελληνας ζητείται από κρεοπωλείο, γνώστης του αντικειμένου, ωράριο καταστημάτων, ή βοηθός κρεοπωλείου, χωρίς στρατιωτικές υποχρεώσεις, έως 30 ετών, περιοχή Περιστέρι.

Τηλ.: 6972 64 13 01

Ειδικότητα: Courier (Διανομείς)

ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ζητείται από κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με δικό του μηχανάκι, βενζίνη και ζημιές που θα προκύψουν εν ώρα εργασίας είναι της επιχείρησης, ωράριο 08.30 – 17.00, περιοχή Περιστέρι.

Τηλ.: 210 57 22 776

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Βοηθός Λογίστρια, τετράωρη απασχόληση, με Τριετή Εμπειρία, Proficiency Cambridge Αγγλικών, άριστες Γνώσεις Office. Σχετικό Πτυχίο με καλή βαθμολογία θα συνεκτιμηθεί. Προοπτικές εξέλιξης.

Βιογραφικά στα Αγγλικά στο info@christodoulakiscorp.gr

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ εταιρεία επαγγελματικών συσκευών εστίασης, με έδρα στο Περιστέρι, ζητεί υπάλληλο γραφείου για υποστήριξη πωλήσεων (παραγγελιοληψία, εξυπηρέτηση πελατών κ.λπ.) Απαιτούνται: άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, e-mail, Internet, λογιστικού προγράμματος Eurofasma ή παρόμοιο, τουλάχιστον Αγγλικά προφορικός & γραπτός λόγος.

Βιογραφικά στο mail: ADVhr.dpt@gmail.com

Ειδικότητα: Λογιστές/Φοροτεχνικοί

ΟΗΘΟΙ λογιστή ζητούνται για μόνιμη απασχόληση, περιοχή Περιστέρι – Χαϊδάρι.

Βιογραφικά στο email info@insolo.gr

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ 25 – 35 ετών, για μόνιμη full time – part time απασχόληση, ζητούνται από κατάστημα παιδικών – γυναικείων ενδυμάτων στο Περιστέρι και στο Mall.

Τηλ.: 210 61 08 086

Ειδικότητα: Bartender – Baristas 

BARISTA κοπέλα για μόνιμη θέση σε καινούριο κατάστημα για πρωινή ή απογευματινή βάρδια στην περιοχή του Περιστερίου επί της Τζων Κέννεντυ 104.

Τηλ.: 6971 98 21 90

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων 

ΟΔΗΓΟΣ για παιδικό σταθμό με επαγγελματικό δίπλωμα, περιοχή Περιστέρι.

Βιογραφικά στο ganoulisk@gmail.com

Ειδικότητα: Γυμναστές

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ζητείται από μεγάλη αλυσίδα Γυμναστηρίων στην περιοχή του Μπουρναζίου, για επίβλεψη οργάνων, πλήρης απασχόληση.

Βιογραφικά με φωτογραφία στο bournazi@yava.club

Ειδικότητα: Οδηγοί Ταξί

ΟΔΗΓΟΣ ταξί ζητείται για απογευματινή βάρδια 17.00 – 05.00, για Skoda Octavia 5, περιοχή Μπουρνάζι.

Τηλ.: 6971 57 51 32

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr