• Πέμπτη, 2 Απρίλιος, 2020

Αγγελίες εργασίας στο Περιστέρι 18 Δεκεμβρίου 2019

Peristeri News
Δεκέμβριος18/ 2019

Πλήρης ενημέρωση για αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων που αφορούν το Περιστέρι, συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική ομάδα του PeristeriNews.gr.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι αγγελίες εργασίας στο Περιστέρι 18 Δεκεμβρίου 2019

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

ZHTEITAI KOΠΕΛΑ για μίνι μάρκετ πρατηρίου SHELL για ταμείο, έκδοση παραστατικών και εξυπηρέτηση πελατών στο Περιστέρι, για εξαήμερη εργασία και απογευματινό ωράριο.

Τηλ.: 210 57 50 207

Ειδικότητα: Πιτσαδόροι

ΚΥΡΙΕΣ για κουζινα ζητουνται απο γνωστη αλυσιδα πιτσαριας στην περιοχη Περιστεριου, απογευματινη-βραδινη βαρδια, εξαωρη-εξαημερη απασχοληση.

Τηλ.: 6938 98 05 78

Ειδικότητα: Μηχανικοί Οχημάτων

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ αυτοκινήτων και βοηθός μηχανικού, για πλήρη απασχόληση, από συνεργείο αυτοκινήτων στο Περιστέρι.

Τηλ.: 210 57 66 491

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ διακόσμησης γάμου και βάπτισης στο Περιστέρι ζητεί κοπέλα έως 30 ετών, πρωινή ή απογευματινή απασχόληση, με άριστη γνώση ζωγραφικής – χειροτεχνίας.

Τηλ.: 6972 12 78 27

Ειδικότητα: Καθαριστές – Απολυμαντές

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ καθαρισμού ζητεί κοπέλες, κατά προτίμηση πεπειραμένες, για πλήρη ή μερική απασχόληση, ασφάλιση, περιοχές Περιστέρι, Ιλιον, Αγιοι Ανάργυροι, Πετρούπολη, πλατεία Αττικής, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη.

Τηλ.: 210 50 55 881

Ειδικότητα: Logistics – Αποθήκη

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. ΠΡΩΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟ EMAIL info@egglezos.gr

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ έμπειρο ζητείται για φρουταγορά, περιοχή Περιστέρι.

Τηλ.: 6987 91 80 96

Ειδικότητα: Μανικιουρίστ 

ΤΕΧΝΙΤΡΙΑ μανικιούρ – πεντικιούρ, απαραίτητα με προϋπηρεσία, ζητείται από αλυσίδα καταστημάτων, ικανοποιητικός μισθός, περιοχές Μαρούσι, Χαϊδάρι, Περιστέρι.

Τηλ.: 6936 84 98 98

Ειδικότητα: Ηλεκτρονικοί

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ Ηλεκτρονικής/Πληροφορικής/Ηλεκτρολογίας για τεχνική υποστήριξη τηλεπικοινωνιακών παρόχων στην Αθήνα. Δίπλωμα οδήγησης και καλή γνώση αγγλικών απαραίτητα. Θα προτιμηθεί η κατοχή αυτοκινήτου.

Παρακαλούμε για την αποστολή βιογραφικών στο: cvs.synnet@gmail.com

Ειδικότητα: Οδηγοί Ταξί

ΟΔΗΓΟΣ ζητείται για ταξί Skoda Octavia, μοντ. ’10, ολόκληρο, κάρτα, εγγύηση, ΙΚΑ.

Τηλ.: 6932 30 03 89

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr