• Τρίτη, 10 Δεκέμβριος, 2019

Αγγελίες εργασίας στο Περιστέρι 11 Φεβρουαρίου 2019

Peristeri News
Φεβρουάριος11/ 2019

Πλήρης ενημέρωση για αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων που αφορούν το Περιστέρι, συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική ομάδα του PeristeriNews.gr.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι αγγελίες εργασίας στο Περιστέρι 11 Φεβρουαρίου 2019

Ειδικότητα: Μαθηματικοί

ΜΕΓΆΛΟΣ φροντιστηριακός οργανισμός  (μέσης εκπαίδευσης και κέντρο μελέτης)με έδρα το Περιστέρι αναζητά μαθηματικούς, φυσικούς και χημικούς.

Αποστολή βιογραφικών στο maria.peraki57@gmail.com

Ειδικότητα: Νηπιαγωγοί – Βρεφονηπιαγωγοί

ΚΟΠΕΛΕΣ έως 28 ετών, ζητούνται για παιδότοπους και rollers, περιοχές Πειραιά και Περιστέρι, θα προτιμηθούν κάτοικοι γύρω περιοχών και απόφοιτες Νηπιαγωγών και Βρεφονηπιαγωγών, απαραίτητη προϋπηρεσία και φωτογραφία.

Βιογραφικά e-mail: info@childrens-playland.gr

Ειδικότητα: Ζαχαροπλάστες

ΜΕ προϋπηρεσία και γνώση σε τούρτα ζαχαροπαστα- 3d σχέδιο καλου-υψηλου επιπέδου. μόνιμη εργασία, οργανωμένος χώρος παραγωγής. άριστο κλίμα.

Τηλ.: 210 50 15 698

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Εμπόριο & Προώθηση)

Η εισαγωγική ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ στο Περιστέρι αναπτύσσεται και ζητεί άμεσα 8 άτομα στο τμήμα πωλήσεων για πλήρη απασχόληση. Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη. Η Εταιρεία παρέχει: Μηνιαία αμοιβή,  Extra μηνιαία bonus, Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Επιθυμητά προσόντα υποψηφίων:  Απαραίτητο Ι.Χ. για μετακινήσεις, Εργατικότητα και υπευθυνότητα, Άνεση στην επικοινωνία

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail:  cmperisteri@gmail.com

Ειδικότητα: Ψήστες & Τυλιχτές

ΤΥΛΙΧΤΗΣ έμπειρος για απογευματινό ωράριο, από ψητοπωλείο στο Περιστέρι, κατά προτίμηση κάτοικος Περιστερίου και γύρω περιοχών, αμοιβή 5,5€ την ώρα.

Τηλ.: 6932 70 13 05

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΠΩΛΗΤΡΙΑ άρτου, ζητείται για αρτοζαχαροπλαστείο, περιοχή Περιστέρι, απαραίτητη προϋπηρεσία και γνώση καφέ.

Αποστολή βιογραφικού στο e-mail: d.stergiou@hotmail.com

Ειδικότητα: Πιτσαδόροι 

ΠΙΤΣΑΡΙΑ στο Περιστέρι ζητεί τεχνίτες πίτσας, έως 45 ετών, για μερική απασχόληση εργασία, ώρες 20:00-24:30, παρέχονται ανταγωνιστικές αποδοχές, ασφάλιση, μόνιμη εργασία.

Βιογραφικό στο email: vangelise@dominos.gr

Ειδικότητα: Εργάτες 

ΒΙΟΤΈΧΝΙΑ στην περιοχή του Περιστερίου, που δραστηριοποιείται στην χοντρική πώληση φωτιστικών, ενδιαφέρεται να προσλάβει Ανειδίκευτο Εργάτη έως 30 ετών.

Τηλ.: 6972 87 13 46

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες Ένδυσης – Υπόδυσης

ΑΠΟ βιοτεχνία εκτυπώσεως ενδυμάτων (μεταξοτυπίες) ζητείται τεχνίτης και βοηθός τεχνίτη.

Τηλ.: 6944 30 65 88 κ. Κώστας

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΚΟΠΕΛΑ με δίπλωμα αυτοκινήτου, ζητείται για 4ωρη απασχόληση σε σούπερ μάρκετ, κατά προτίμηση κάτοικος Κολωνού, Περιστερίου.

Τηλ.: 210 51 37 010

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr