• Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Έφυγε από τη ζωή η Περιφερειακή Σύμβουλος Βίκυ Αλιμπέρτη

Peristeri News
Peristeri News
Ιούνιος16/ 2020

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Περιφερειακή Σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη Ζωής», Βίκυ Αλιμπέρτη, όπως έκανε γνωστό την Τρίτη η Ρένα Δούρου.

«Η Βίκυ, μια ξεχωριστή συντρόφισσα, ένας ευαίσθητος άνθρωπος, με αδιαπραγμάτευτο ήθος, μαχητική παρουσία, μοίραζε απλόχερα δύναμη και αισιοδοξία, και δίδασκε αξιοπρέπεια. Δεν θα λείψει μόνο από εμάς και την οικογένειά της αλλά από όλες και όλους δίνουν καθημερινά τον αγώνα για καλύτερη ζωή, ανθρώπινες πόλεις, αλληλέγγυες κοινωνίες. Η παρουσία και η προσφορά της στους τομείς του πολιτισμού και του περιβάλλοντος, ξεχωριστές, έχουν δημιουργήσει σοβαρή παρακαταθήκη. Μια παρακαταθήκη που δεσμευόμαστε να τιμήσουμε», δήλωσε η Ρένα Δούρου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την απώλεια της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη δήλωσε τα εξής: «Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη. Διακρίθηκε για τη σεμνότητα, την αξιοπρέπεια και τη μαχητικότητά της. Η αυτοδιοικητική της παρουσία, τίμησε το περιφερειακό μας συμβούλιο και η απώλειά της αφήνει σημαντικό κενό. Η Περιφέρεια Αττικής και σύσσωμη η παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική» εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου, στις 17:30.