• Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Έσπασαν όλα τα ρεκόρ οι Μέλισσες στο Mega (video)

Avatar
Peristeri News
Μάιος16/ 2020

Δείτε πάλι το πάρτι που διοργάνωσαν το βράδυ της Παρασκευής στο Mega channel οι Μέλισσες.

Το νούμερο ένα συγκρότημα της Ελλάδας που έχει γνωρίσει τα τελευταία 11 χρόνια την θερμή αποδοχή του κοινού και συνεχίζει μέχρι σήμερα, τα έδωσε όλα επί σκηνής αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Στη μουσική παρέα τους βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι τους όπως η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Στην παρέα προστέθηκαν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων , ο Χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood Rita Wilson.

Έκπληξη της βραδιάς ο frontman του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας ο οποίος εκτός από άριστος τραγουδιστής αναδείχθηκε και εξαιρετικός οικοδεσπότης.

Πάνω από 1, 6 εκατ. τηλεθεατές πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής με τις Μέλιsses στο MEGA

Πάνω από 1.600.000 τηλεθεατές πέρασαν από το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙSSES» το βράδυ της Παρασκευής στις 23:00, στο MEGA.

Η εμφάνιση του αγαπημένου συγκροτήματος έφερε την μουσική εκπομπή του MEGA, που έχει κερδίσει τη θέση της στις επιλογές των τηλεθεατών κάθε Παρασκευή, πολύ ψηλά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, φτάνοντας σε ποσοστό στο δυναμικό κοινό 14% ενώ στη ζώνη late night μετά τις 24:00 το ποσοστό ανέβηκε στο 15,9%.

Η κορυφή ήρθε και στα νεανικά κοινά με ποσοστό στις γυναίκες 15-24, 29,2% που έφτασε μέχρι και 47,3% και 20,1% στις γυναίκες ηλικίας 25-44, το οποίο έφτασε επίσης στο υψηλό ποσοστό 28,4%.

Μετά τις 24:00 τα ποσοστά της εκπομπής, στο ανδρικό κοινό ηλικίας 25-34 απογειώθηκαν, φτάνοντας μέχρι και το 50,6%!

Χιλιάδες ήταν και τα θερμά σχόλια των τηλεθεατών στο διαδίκτυο για την ενέργεια και το κέφι που μετέδιδαν οι ΜΕΛΙSSES μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους, την Καίτη Γαρμπή, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Δημήτρη Μπάση και τον Θανάση Βασιλόπουλο.

Το hashtag #spitimetismelisses ηταν πρώτο trend καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Ετικέτες: , ,