• Τρίτη, 10 Δεκέμβριος, 2019

Έρχεται στο Περιστέρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Peristeri News
Δεκέμβριος24/ 2018

Στην πόλη μας αναμένεται να βρεθεί μέσα στις επόμενες μέρες σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός επιχειρηματίας προκειμένου να «τσεκάρει» κτίριο που έχει επιλέξει για τηλεοπτική στέγη.

Στις αρχές του 2019 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς ως γνωστόν έχει ήδη κατατεθεί αίτηση για την απόκτηση της μίας «ορφανής» άδειας και αναμένεται η απόφαση του ΕΣΡ για να ολοκληρωθεί το θέμα.

Το νεότερο αφορά τις εγκαταστάσεις του σταθμού που θα είναι στο Μπουρνάζι και πιο συγκεκριμένα θα έχουν… άρωμα Alter.

Oι άνθρωποι του επιχειρηματία και μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού έκλεισαν το πρώην κτίριο του Alter στο Περιστέρι, επί της Αγίας Παρασκευής στο Μπουρνάζι και εκεί θα στηθεί το «στρατηγείο» του καναλιού, προκειμένου να διευθετηθεί κάθε εκκρεμότητα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Η συγκεκριμένη περιοχή βολεύει πολύ και τον ίδιο τον επιχειρηματία που έχει τη βάση του στον Πειραιά και θα ήταν εξαιρετικά χρονοβόρο να ανεβεί προς τα βόρεια. Εξάλλου, το  κτίριο είναι το πλέον κατάλληλο για τη συγκεκριμένη δουλειά, όπως είχε διαμορφωθεί από την εποχή που τηλεοπτικού σταθμού Alter. Εννοείται βεβαίως πως θα γίνουν οι απαιτούμενες τροποποιήσεις μετά και από την αυτοψία του κ. Μαρινάκη.

Όσο για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το κανάλι, τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά. Ως γνωστόν, η Πόπη Τσαπανίδου θα έχει τη διεύθυνση του σταθμού, ενώ το μεγάλο όνομα που «παίζει» για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων δεν είναι άλλο από την έμπειρη Όλγα Τρέμη.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις η πρώην παρουσιάστρια του Mega δεν θα είναι το μόνο πρόσωπο από το δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου καναλιού που θα μετακομίσει στο κανάλι του Μαρινάκη.

Παίζει δυνατά και ένα ακόμα μεγάλο (και πολυσυζητημένο) όνομα συναδέλφου της,  καθώς θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στον ενημερωτικό τομέα, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, λόγω των επικείμενων εκλογών.