• Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ

Peristeri News
Peristeri News
Ιανουάριος21/ 2018

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και παροδικές χιονοπτώσεις σε πιο πεδινές περιοχές στα βόρεια, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή θα επηρεαστούν ως το βράδυ το Βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος, η κεντρική Μακεδονία, η Κεντρική Στερεά, η Μαγνησία και οι Σποράδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα πλήξουν τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Επίσης πιθανόν να επηρεαστούν τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια θα πέσουν στα δυτικά και βόρεια ορεινά και τη νύχτα σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 600 μέτρα.

Τη Δευτέρα, θα επηρεαστεί πιθανόν νωρίς το πρωί η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και οι Κυκλάδες. Ως το βράδυ τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια θα πέσουν μέχρι το μεσημέρι στα ορεινά καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς καθώς και σε πιο πεδινές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα.

Ετικέτες: ,