• Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Έρχεται η Blue Friday στον Ατρόμητο!

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Νοέμβριος26/ 2019

Τη δική του Black Friday ετοιμάζει ο Ατρόμητος.

Ωστόσο, αυτή λόγω… Ατρόμητου μετονομάζεται σε «Blue Friday», με σούπερ προσφορές σε προϊόντα κι όχι μόνο.

Η περιστεριώτικη ΠΑΕ γνωστοποίησε τις προσφορές εν όψει της Παρασκευής, με την αρχική ανακοίνωση να αναφέρει τις νέες τιμές των διαρκείας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019. Μέρα προσφορών, μέρα Blue Friday στο Atromitos store του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου με απίστευτες ευκαιρίες σε προϊόντα του Ατρομήτου και εισιτήρια διαρκείας.

Μη χάσετε αγώνα της ομάδας μας αποκτώντας για μια μόνο μέρα εισιτήριο διαρκείας του Ατρομήτου σε απίστευτες τιμές. Με το διαρκείας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλους τους εντός έδρας αγώνες που απομένουν (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης κ.α.) στην κανονική διάρκεια της Superleague, τους αγώνες κατάταξης και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μόνο για την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στη Blue Friday αποκτήστε διαρκείας της ομάδας μας με σούπερ προσφορά:

ΘΥΡΑ 2: ΑΠΟ 250€ ΣΕ 125€

ΘΥΡΑ 3: ΑΠΟ 500€ ΣΕ 250€

ΘΥΡΑ 4: ΑΠΟ 250€ ΣΕ 125€

ΘΥΡΑ 7: ΑΠΟ 150€ ΣΕ 75€

Εκτός της μεγάλη προσφοράς με τα διαρκείας, στο Atromitos store θα βρείτε δεκάδες προϊόντα της ομάδας μας σε εκπληκτικές τιμές. Τις επόμενες μέρες θα αποκαλυφθούν οι μοναδικές προσφορές.

Για τη Blue Friday το Atromitos Store και η διαχείριση εισιτηρίων στη Θύρα 2 του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου θα λειτουργήσουν από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.