• Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος, 2020

Έρευνα για το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας του Μπι Μπι Κινγκ

Peristeri News
Μάιος26/ 2015

O Μπι Μπι Κινγκ πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 14 Μαΐου στο Λας Βέγκας, όπου ζούσε στα διαλείμματα των περιοδειών του, τις οποίες και συνέχισε μέχρι το τέλος του περασμένου έτους.

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του θρύλου των μπλουζ Μπι Μπι Κινγκ, το γραφείο του ιατροδικαστή της πολιτείας της Νεβάδα ανακοίνωσε πως διεξάγεται έρευνα για ανθρωποκτονία.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι η κηδεία του, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Μέμφις, αναβάλλεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων. «Ο ιατροδικαστής μας, ο οποίος είναι αρμόδιος για τη σορό του Μπι Μπι Κινγκ διεξάγει αυτοψία. Αποτελέσματα: 6 – 8 εβδομάδες μίνιμουμ, έρευνα για ανθρωποκτονία», είναι το μήνυμα που αναρτήθηκε στο twitter από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Κλαρκ στη Νεβάδα, κάνοντας αναφορά στην αστυνομία του Λας Βέγκας.

Θυμίζουμε πως ο Μπι Μπι Κινγκ πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 14 Μαΐου στο Λας Βέγκας, όπου ζούσε στα διαλείμματα των περιοδειών του, τις οποίες και συνέχισε μέχρι το τέλος του περασμένου έτους. Δύο από τις κόρες του θρυλικού μουσικού έχουν δηλώσει ότι φοβούνται πως ο θάνατος του πατέρα τους είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εδώ και μερικούς μήνες, ο Μπι Μπι Κινγκ, διαβητικός, υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας. Τον Οκτώβριο αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια συναυλίας του εξαιτίας εξάντλησης και αφυδάτωσης, γεγονός που προκάλεσε τη ματαίωση της υπόλοιπης περιοδείας του.